Berekent HuurwoningPurmerend makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding HuurwoningPurmerend is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Huurwoningaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. HuurwoningPurmerend bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Huurwoningaanbieders in Purmerend vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Huurwoning in Purmerend. Een Huurwoningaanbieder kan gratis een Huurwoning plaatsen in Purmerend. Huurders kunnen ook gratis een Huurwoningoproep plaatsen in Purmerend, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Huurwoning in Purmerend, huurders kunnen ook reageren op Huurwoningen in Purmerend. Op www.huurwoningpurmerend.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op HuurwoningPurmerend of te reageren op een advertentie van een Huurwoning in Purmerend.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Huurwoning kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Purmerend, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Purmerend kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Huurwoningaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

HuurwoningPurmerend raadt je aan om vooraf te vragen aan de Huurwoningaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Huurwoning afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen