Rental Property for rent: no longer available Mesa Verde in Purmerend

  • 226 m2
  • 5 rooms
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Purmerend. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtige vrijstaande villa met 4 slaapkamers, tuin rondom en een heerlijk terras aan het water in Purmerend in de kindvriendelijke wijk: Weidevenne!

Dit ruime woonhuis bevindt zich op een ideale locatie aan Mesa Verde 12, 1448 XZ Purmerend. Met zijn bouwjaar uit 2003 heeft deze villa stijlvolle details en moderne kenmerken die perfect samensmelten. Of je nu een jong gezin bent dat op zoek is naar ruimte en comfort, of een stel dat geniet van het goede leven, deze woning biedt voor elk wat wils! Binnen deze vrijstaande villa valt direct de luxe op die door het hele huis te vinden is. De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnenvalt en je een prachtig uitzicht hebt op de groene omgeving. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om je culinaire vaardigheden te laten zien. Ook is er een aparte eetkamer waar je heerlijk kunt dineren met vrienden en familie.
Eén van de bijzondere kenmerken van deze woning is de riante tuin van maar liefst 720 m2 die volledig rondom het huis ligt. Geniet van de zonsopgang terwijl je ontspant op het terras en laat de kinderen veilig spelen in de grote tuin. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zodat je nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Deze fantastische villa is gelegen in de geliefde wijk Purmerend, een plek waar rust, ruimte en groen samenkomen. Met het prachtige landschap en de vele recreatiemogelijkheden in de omgeving kun je altijd genieten van de buitenlucht. Daarnaast zijn er tal van voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik.

Indeling:
Begane grond: entree hal, moderne eetkeuken, slaapkamer, ruime woonkamer met toegang tot het terras aan het water
1e verdieping: 3 slaapkamers, 2 badkamers

Extra:
- gestoffeerd (ongemeubileerd)
- 4 ruime slaapkamers
- 2 badkamers
- tuin van 720m2
- totaal 223m2 woongenot
- beschikbaar per 1-5-2024 (eventueel eerder in overleg)

Read more with an package!

General information

Type: Detached House
City Purmerend
District/Neighbourhood: Amerika
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map