Rental Property for rent: no longer available Wonderfontein in Purmerend

  • 170 m2
  • 4 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Purmerend. You can contact the advertiser if you have any questions.

Omschrijving

Groot, groter grootst wonen? Dat kan in dit meer dan royale 5-kamer herenhuis (bijna 550 m3 inhoud) met bijna 170 m2 woonoppervlakte. Met een breedte van circa 6,5 meter en, door de uitbouw van 3 meter tijdens de bouw, een diepte van ruim 11 meter, biedt deze woning ongelofelijk veel ruimte en daarmee gebruiksgemak. In een van de nieuwere delen van de gewilde wijk de Weidevenne vindt u deze robuuste woning met statige uitstraling. Bij de bouw is gebruik gemaakt van eerste klas materialen en is er gezorgd voor een optimale isolatie. Wat resulteert in een prettig leefklimaat en lagere energiekosten. De tuin op is op het zonnige zuidwesten gelegen. De ligging nabij openbaar vervoer (bus/trein), (basis-) scholen, sportfaciliteiten en winkelcentrum Weidevenne maken het plaatje compleet.

Indeling van deze woning:

Begane grond
Ruime entree met toegang tot de luxe betegelde toiletruimte voorzien van een hangend toilet, toegang tot de zeer royale uitgebouwde woonkamer die een fraaie plavuizenvloer met vloerverwarming heeft. Met zijn lengte van ruim 11 meter en een breedte van circa 6,5 meter is de beneden verdieping een ruimte die het predikaat "balzaal" niet zou misstaan. Door de grote raamoppervlakken in combinatie met de gunstige zon ligging kent de woning veel daglichttoetreding. Dit verhoogt het woongenot. De nette open keuken met vernieuwde inbouwapparatuur (Miele en Siemens) maakt het geheel af.

1e verdieping
Op deze verdieping treft u naast de overloop een drietal grote slaapkamers die allen goed bruikbaar zijn. Ook hier rechte gevels en veel ruimte. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel, hangend toilet en een fraai wastafelmeubel.

2e verdieping
Naast een riante voorzolder/overloop met daar de aansluiting voor wasmachine/droger bevindt zich op deze verdieping een meer dan ruime slaapkamer die met gemak in tweeën zou kunnen worden gesplitst. aan de voorzijde met een dakkapel en aan de achterzijde van een groot dakvenster. Daarnaast zijn er een aantal bergruimtes aanwezig voor het bewaren van zaken die u niet vaak gebruikt.

Vliering
Via vlizotrap bereikbare handige bergruimte voor het wegzetten van uw spullen.

Tuin
De achtertuin met achterom en houten berging is onderhoudsvriendelijk aangelegd en goed op de zon (zuidwest) gesitueerd.

Kortom een geweldige woning voor de grotere gezinnen of voor mensen die gewoon van ruimte houden. Daarnaast zijn alle voorzieningen op korte afstand te vinden.

Read more with an subscription!

General information

Type: Detached House
City Purmerend
District/Neighbourhood: Afrika
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map